Mr. M.D. van Bruggen

Marc studeerde af in 1995 aan de Universiteit van Tilburg en is sindsdien werkzaam in de advocatuur.

Marc is sinds 2000 aan BomSchoenmakers Advocaten verbonden. De praktijk van Marc bestaat voor een belangrijk deel uit familierechtelijke zaken maar ook uit andere civielrechtelijke zaken. De familierechtelijke praktijk bestaat deels uit echtscheidingsbemiddeling. Marc is aangesloten bij de VFAS (Vereniging van gespecialiseerde Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars).

Marc heeft tevens ruime ervaring op het gebied van het adviseren en procederen in procedures op het gebied van het burgerlijk recht (ondernemingsrecht, arbeidsrecht). Hij staat zowel particulieren als bedrijven bij. Juist vanwege zijn expertise op het terrein van het ondernemingsrecht treedt Marc veel op voor ondernemers die met familierecht te maken krijgen.

Marc is actief in collaborative divorce, ook wel overlegscheiding genoemd. Een nieuwe vorm van scheiden waarbij de advocaten van beide partijen, meestal samen met andere professionals, in teamverband opereren en zonder “strijd” trachten tot oplossingen te komen.  Deze manier van werken vergt specifieke vaardigheden, waarvoor Marc de nodige trainingen heeft gevolgd. Marc heeft volop praktijkervaring op dit terrein.

“Een zeer menselijke en positieve manier van scheiden waarbij echt oplossingen op maat kunnen worden bereikt, met een bijzonder oog voor de belangen van de kinderen”, aldus Marc.

<< terug