Familierecht

Bij familierecht kunt u op de eerste plaats denken aan echtscheiding of beƫindiging van samenwoning en de gevolgen daarvan. Ons kantoor biedt een breed pakket aan van alle mogelijke werkzaamheden die nodig zijn in het kader van het uit elkaar gaan. Ons kantoor treedt zowel op als advocaat voor een partij, doch ook bestaat de mogelijkheid van echtscheidingsbemiddeling of een in overlegscheiding gespecialiseerd familierechtadvocaat en echtscheidingsbemiddelaar.

Wilt u meer weten over bemiddeling, kijk dan eens op vfas.nl. Voor informatie over overlegscheiding kijk op collaborativedivorce.nl.

U kunt ook met familierecht te maken krijgen zonder dat dit direct het gevolg is van uit elkaar gaan. Te denken valt aan zaken betreffende gezag, omgangsregeling, alimentatie en alimentatiewijziging, vaststelling of ontkenning vaderschap, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing van kinderen, erfrecht en boedelscheiding. Het spreekt voor zich dat wij u ook bij dit soort zaken van dienst kunnen zijn, zowel in de adviserende sfeer, als de begeleiding in procedures.

Ons kantoor heeft als een van de weinige kantoren in Nederland veel ervaring op het gebied van internationale kinderontvoering.

Als extra service hebben wij voorbeeld processtukken op onze website gepubliceerd. Deze treft u hier.

Heeft u vragen op het gebied van het familierecht? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.